بدون دیدگاه

 ۴۹۵ پرونده قاچاق کالا در تیرماه به مراجع قضایی معرفی شد

پوشاک قاچاق، کجای کار پرونده‌های قضائی‌ست؟

مدیر کل بازرسی و مبارزه با قاچاق کالاهای سرمایه‌ای سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان گزارشی از برخورد با عرضه کالای قاچاق داده که پوشاک در آن حضور ندارد. این مقام مسوول گفته است: طی بیش از سه هزار گشت بازرسی قاچاق صورت گرفته با متخلفان برخورد شد و پس از تشکیل پرونده برای ۴۹۵ مورد به مراجع قضایی معرفی شدند.

به گزارش روابط عمومی سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان، «علیرضا رستمی» درباره اقدامات صورت گرفته برای مبارزه با قاچاق کالا در راستای حمایت از تولید اظهار داشت: طی تیرماه سال جاری سه هزار و ۶۶۹ مورد بازرسی برای مقابله با عرضه، نگهداری و فروش کالای قاچاق در سراسر کشور انجام شده است.

او در ادامه افزود: در نتیجه این بازرسی ها، ۴۹۵ پرونده به ارزش بیش از ۱۸۸۰ میلیارد ریال تشکیل شده است.

مدیر کل بازرسی و مبارزه با قاچاق کالاهای سرمایه‌ای سازمان حمایت با اشاره به این که همه پرونده های تخلف در این حوزه جهت تعیین تکلیف به مراجع قضائی ارسال شده است، تصریح کرد: بیشتر گشت های مشترک قاچاق کالا، در حوزه کالاهای مصرفی شهروندان بوده و در این خصوص اقدامات لازم انجام شده است.

به گفته رستمی، بیشترین کالای قاچاق کشف شده، مواد خوراکی و محصولات صنایع غذایی، سوخت ها، روغن ها و حامل های انرژی، کاغذ یا مقوا و انواع وسایل نقلیه و لوازم یدکی و مصرفی بوده است .

این مقام مسئول تصریح کرد: طرح های نظارتی بازرسی و کشف کالای قاچاق در راستای دفاع و حفظ حقوق شهروندان، کنترل ورود کالاهای قاچاق و کمک شایان به اقتصاد مقاومتی تولید و اشتغال در راستای منویات رهبری است.

پس از مطالعه و تدقیق در این خبر، متوجه خواهید شد  لیست پرونده‌هایی که مدیرکل بازرسی و مبارزه با قاچاق کالاهای سرمایه‌ای سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان از آن خبر داده، شامل «مواد خوراکی و محصولات صنایع غذایی، سوخت‌ها، روغن‌ها و حامل‌های انرژی، کاغذ یا مقوا و انواع وسایل نقلیه و لوازم یدکی و مصرفی» بوده و خبری از پوشاک نیست. اینکه پوشاک در  حوزه برخورد، در میان ردیف کالای قاچاق اولویت دار، حضور ندارد احتمالا خطای سهوی است و الا پوشاک بر خلاف خوراک (که قطعا دارای اهمیت فراوان است) و دیگر اقلام ذکر شده، غیر از زمینه‌ی اقتصادی، وجوه دیگری هم دارد. به عبارتی پوشاک ذو وجهین است و تضعیف صنعت پوشاک مضاف بر هدف اقتصادی، هدف فرهنگی هم دارد.

You might also like

More Similar Posts

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

فهرست